Affichekunst gemaakt door Diederik van Leeuwen
808
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-808,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Affichekunst

Naast vrij werk maak ik regelmatig affichekunst in opdracht voor concerten, lezingen en seminars. In deze opdrachten staat altijd de wens van de opdrachtgever en het thema van het affiche centraal.

Affiches

 

Ik heb reeds diverse affiches mogen maken. De affiches hieronder bijvoorbeeld werden gemaakt in opdracht voor De Doelen (alleen de achtergrond), het Vondelkoor en Mieke Mosmuller. Na aanleiding van de wensen van de klant produceer ik de affiches volledig, ook zorg ik alleen voor de achtergrond van de affiche.

4

Over de kunstenaar

 

Mijn naam is Diederik van Leeuwen, geboren in Amsterdam op 10 juli 1953 en sinds 1986 werkzaam als zelfstandig kunstenaar. Ik heb exposities in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italiƫ.

Naast affiches maak ik onder andere ook bronzen beelden en schilderijen. Ik werk met verschillende materialen zoals hout en brons en verven/technieken zoals olieverf, aquarel en acryl. Neem een kijkje op mijn website om een indruk van mijn werk te krijgen. Ik werk ook in opdracht. Mocht u een idee of een wens hebben voor een affiche of een kunstwerk, kom ik graag met u in contact zodat we samen kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen. Ik heb opdrachten mogen realiseren voor de Politie Amsterdam, Elf Atochem Parijs, Ronald McDonald Kinderfonds, it, Riwa, HSV Ede, Electro Drive, Energie Noord West, GG en GD, Vroom en Dreesmann, Gemeentewaterleidingen, Mary Quant, de Doelen, 3com en Hewlett Packard.

Meer weten?

 

Wilt u meer informatie over mij als kunstenaar, de affiches die ik maak of de andere kunstwerken?

Bekijk mijn website en neem contact met me op.