Een muurschildering in Rotterdam | Diederik van Leeuwen
741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-741,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Een muurschildering door Diederik van Leeuwen in Rotterdam

Welkom! Leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. Wanneer u op zoek bent naar een kunstenaar die een muurschildering voor u kan verzorgen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Als zelfstandig kunstenaar houd ik mij bezig met het creëren van allerlei kunstwerken. Dit doe ik al 30 jaar.

Een blikvanger in uw interieur

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw interieur meer karakter te geven. Een muurschildering is een van die mogelijkheden. Het is een blikvanger en geeft een unieke uitstraling aan een ruimte. Muurschilderingen maak ik met behulp van natuurverven, acryl en aquarel. Een muurschildering kan worden aangebracht op zowel binnen- als buitenmuren. Wilt u graag een muur laten schilderen? Dan hoor ik graag uw ideeën. Samen kijken we dan wat ik voor u kan betekenen.

Over de kunstenaar

Naast muurschilderingen maak ik onder andere ook bronzen beelden en schilderijen. Ik werk met materialen zoals brons en hout en verven/technieken zoals olieverf, aquarel en acryl. U kunt een indruk van mijn werk krijgen door op mijn website te kijken, hier ziet u de projecten die ik heb mogen uitvoeren. Zo heb ik opdrachten mogen realiseren voor het Ronald McDonald Kinderfonds, it, Vroom en Dreesmann, Gemeente waterleidingen, Mary Quant, de Doelen, 3com, Hewlett Packet, Riwa, HSV Ede, Electro Drive, Energie Noord West, GG en GD, Politie Amsterdam en Elf Atochem Parijs.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een muurschildering?
Neem dan een kijkje op mijn website voor meer informatie of neem contact met mij op. Ik hoor graag wat uw ideeën en wensen zijn.