Spiritueel ontwikkelen in Rotterdam | Diederik van Leeuwen
861
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-861,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Spiritueel Rotterdam

Na de bijna dood ervaringen had ik mijn leven nog niet gelijk op de rails, ondanks dat ik nu een heel gedisciplineerd leven leidde. Ik was als kind naar de Vrije School gegaan en had al kennis gemaakt met de antroposofie van Rudolf Steiner en de Christengemeenschap. Ik wilde mij graag verder spiritueel ontwikkelen.

image13

Zoektocht naar de geestelijke wereld

 

Onder andere dankzij mijn jarenlange verbinding met de cultus, de Mensenwijdingsdienst, ben ik de moeilijkheden uit mijn jeugd te boven gekomen. Later heb ik ook in de antroposofie mijn weg gezocht als bewuste, zekere, weg naar de geestelijke wereld. De laatste 12 jaar is het werk van Mieke Mosmuller (arts, auteur, antroposoof) voor mij heel belangrijk. Ik zie haar als spiritueel ervaringsdeskundige wat betreft het pad naar de geestelijke wereld. Zij is voor mij een enorme hulp bij het me proberen eigen te maken van het werk van Rudolf Steiner en de antroposofische meditatie.

Over de kunstenaar

 

Mijn naam is Diederik van Leeuwen. Ik ben geboren op 10 juli 1953 in Amsterdam. Vanaf 1986 ben ik werkzaam als zelfstandig en spiritueel kunstenaar en heb ik exposities in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italiƫ. Ik heb reeds opdrachten gerealiseerd voor onder andere Ronald McDonald Kinderfonds, it, Vroom en Dreesmann, Gemeente waterleidingen, Mary Quant, de Doelen, 3com, Hewlett Packet, Riwa, HSV Ede, Electro Drive, Energie Noord West, GG en GD, Politie Amsterdam en Elf Atochem Parijs.

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over de kunst die ik maak? Of heeft u een idee voor een kunstwerk?

Neem dan zeker even contact met mij op, dan bespreken we samen of er een kunstwerk uit kan ontstaan.