Tekeningen door Diederik van Leeuwen
865
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-865,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Tekeningen

Het maken van tekeningen is één van mijn favoriete bezigheden. Het tekenen vormt al eeuwen de basis voor de scholing van een kunstenaar en het is een heerlijke bezigheid. Het is een van de meest pure en eenvoudige middelen voor de kunstenaar om uitdrukking te geven aan zijn gedachten en gevoelens.

5

Een levend beeld oproepen

 

Tekeningen kunnen worden gemaakt met houtskool, potlood of pen, ik probeer iets te maken wat in de toeschouwer een levend beeld kan oproepen. Ik maak allerlei soorten tekeningen, van mensen, natuur, dieren tot aan abstracte figuren. Ik hanteer diverse tekenstijlen. Ook de gulden snede komt voor in mijn tekeningen. Om een indruk te krijgen van mijn tekenstijl ziet u hieronder een aantal tekeningen.

Over de kunstenaar

 

Als zelfstandig kunstenaar houd ik mij bezig met het creëren van allerlei kunstwerken. Dit doe ik al 30 jaar. Naast tekenen, houd ik mij onder andere dan ook graag bezig met het maken van beelden en schilderijen. Ik werk met materialen zoals brons en hout en verven/technieken zoals olieverf, aquarel en acryl.

stokroos-tekening

Neem contact met mij op

 

Ik werk ook in opdracht. Heeft u een idee of een wens met betrekking tot een kunstwerk? Neem dan contact met me op, we kijken dan samen wat ik voor u kan betekenen. Neem een kijkje op mijn website voor een indruk van mijn werk en de projecten die ik al heb mogen uitvoeren voor onder andere: Ronald McDonald Kinderfonds, it, Vroom en Dreesmann, Gemeentewaterleidingen, Mary Quant, de Doelen, 3com, Hewlett Packard.