Kunst in Rotterdam - Diederik van Leeuwen
925
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-925,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Kunst in Rotterdam

Op zoek naar Kunst in Rotterdam? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Diederik van Leeuwen. Ik maak onder andere bronzen beelden, tekeningen en schilderijen.

kunst-in-rotterdam

Mijn werkwijze

Ik vind het een uitdaging om de verfstreek beweeglijk te houden. Ik heb veel kernen geschilderd – beeld voor het innerlijk van de mens dat in wisselwerking leeft met de buitenwereld. Ik maak gebruik van verschillende materialen zoals brons en hout en verven/technieken zoals olieverf, aquarel en acryl. Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn kunst? Neem dan ook zeker een kijkje op mijn website, daar vindt u een aantal van de projecten die ik reeds heb mogen uitvoeren voor Ronald McDonald Kinderfonds, it, Vroom en Dreesmann, Gemeentewaterleidingen, Mary Quant, de Doelen, 3com, Hewlett Packard, Riwa, HSV Ede, Electro Drive, Energie Noord West, GG en GD, Politie Amsterdam en Elf Atochem Parijs.

Kunst met een doel

 

Naast het maken van kunst in Rotterdam, houd ik mij ook bezig met Stichting Kunstwens. Deze stichting geeft (ongeneeslijk) zieke kinderen de mogelijkheid om onder begeleiding van een kunstenaar hun eigen kunstwerk te maken. Ons doel hierbij is om ernstig zieke kinderen een lichtpuntje te brengen. Het maken van kunst in een ziekenhuis of andere locatie leidt de gedachten af, biedt troost en kan een heilzame invloed hebben.

Kunstwerken in opdracht

 

Ik werk ook in opdracht. Heeft u een idee en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Twijfel dan niet om contact op te nemen, samen kijken we of er een kunstwerk uit kan ontstaan.